diumenge, 28 de setembre del 2008

Casualitats

De vegades, a un no li queda més remei que creure en assumptes paranormals. Hui, no sé per què, sense vindre a compte, m'he ficat a la pàgina web del "Diario de Ceuta", i en primera plana veig la notícia d'unes pluges torrencials a Ceuta que han deixat sense energia elèctrica a la ciutat. De reüll mire la fotografia que il·lustra la notícia i resulta que és la del Pont de Canalejas ¡¡¡d'Elx!!!, a la meua pròpia ciutat, inundat en la darrera tronada del dimarts 23 de setembre. Podeu comprovar-ho comparant aquests dos enllaços: notícia al "Diario de Ceuta" i notícia al diari digital EsElx.com. Quina força paranormal m'ha impulsat a ficar-me a la web del "Diario de Ceuta" i descobrir aquesta equivocació? Us promet que no buscava res en concret.

3 comentaris:

Francesc ha dit...

Dis-li-ho a "Iker Jiménez", el de "Cuarto Milenio". Segur que t'ho trau. Expedient X, tolerat per a tots els públics.

miquelet ha dit...

No s'ho diré perquè no crec en aquestes coses, però si ho sapiguera, ja tindria un espai al proper programa. Ha estat la major casualitat de la meua vida.

Salut i gràcies pel comentari.

L'home del sac ha dit...

Curiós, curiós... quines casualitats... però la vida està plena de casualitats d'aquestes, com que no haguem vist algú en anys i després ens el trobem amb pocs dies de diferència.