divendres, 31 d’octubre del 2008

Frivolitats

Quanta frivolitat hi ha al nostre país! Ets dels qui reclama unes condicions laborals dignes que t'oferisquen estabilitat laboral? Doncs ets un frívol. Que prefereixes uns serveis totalment públics i de qualitat amb un pressupost que garantisca les dotacions necessàries? Una frivolitat. Que creus que una rebaixa d'impostos directes beneficia les persones que més tenen i fa tremolar els pilars del benestar i dels serveis mínims? Quina frivolitat!
Tot això són frivolitats. Ho ha dit l'ex-President Aznar. El tema dels serveis públics, les prestacions socials o la estabilitat laboral és una frivolitat si només fas servir els serveis privats, pagues impostos per guanyar molts diners, tens una suculenta retribució vitalícia, treballes de conseller per a Rupert Murdoch i d'assessor de Centaurus Capital.
Què fàcil es veu la vida diària des d'allà dalt. No és cert senyor Aznar?

2 comentaris:

Noctas ha dit...

Quin paio l'Aznar aquest. El tio se les dona de liberalista i proamericà i va cobrant millonades amb la seva farsa de les Faes. Viu d'allò més bé pregonant aquestes frivolitats, bé, ell ens tilda de frívols a nosaltres i li encanta donar lliçons als altres. És un bon element el tio aquest, i dins del PP segueix tenint un poder enorme..saludus

miquelet ha dit...

Ja te dic. Si encara no tinguera poder, no li faria ni cas. El veuria com un pobre boig que encara creu que és algú. Malauradament encara no és així.

Gràcies pel comentari.