dimecres, 15 d’octubre del 2008

Quina perla de titular


“La llibertat d'expressió està en perill a Bolívia amb Evo Morales”. Aquesta serà la conclusió a la qual arribe un lector del diari “Estrella Digital” quan haja llegit en grans titulars “Un comentarista de la TV boliviana detenido por llamar "indio ignorante" a Evo Morales”.

Només si algun lector gosa llegir el cos de la notícia, podrà comprovar que el comentarista ha estat detingut en realitat per cridar a “liquidar al indio ignorante” i afusellar al Vicepresident i al Ministre de la Presidència, ja que, segons ell, són “collas raza maldita son más pobres que las ratas porque son flojos”.

Això a la Unió Europea també se li diu “delicte per incitació a la violència racista" i està tipificat amb penes d'un a tres anys de presó. A la meua casa i supose que a la vostra, a aquest titular se li diu “manipulació vergonyosa”.

3 comentaris:

Wostin ha dit...

Aquest comentarista és com el típic nen mimat de l'escola/institut/universitat. Llença la pedra, amaga la mà i després intenta carregar el mort a un altre fent demagògia fins a nivells inversemblants.

A alguns els convindria repassar quins principis els mouen a la vida.

miquelet ha dit...

Jo pense que encara que Evo Morales salvara personalment a cent xiquets de morir ofegats, aquest paio segur que haguera trobat el costat dolent de la notícia y haguera posat a Morales com al dolent de la pel·li.

Gràcies pel comentari.

L'home del sac ha dit...

Comentari molt típic de diaris d'aquests digitals que només fan que jugar amb la polèmica, buscant-la a on no n'hi ha. Posen un titular molt cridaner i després llegeixes el cos de la notícia i te n'adones que no és ni notícia...