dimecres, 30 de juliol del 2008

Un món per a les dones

Si el món estiguera dissenyat per a les dones, que incorporaria? Que en tot el món existira una equiparació laboral amb els homes? Que els masclistes s'extingiren per a sempre? Que desapareguera el patriarcat? En definitiva, un món on no hi haguera distincions per motius de sexe?
Per a l'empresa Gillette, aquest món dissenyat per a les dones presenta una imatge un poc diferent:



Sí, efectivament. Aquest món reflexarà sobretot la intel·ligència de les dones: ¡¡¡Un set de maquillatge integrat al cotxe!!!

2 comentaris:

Princesa Revolucionaria. ha dit...

Realment odie aquest anunci.. jo no soc una dona que sempre te que estar amb el maquillatge, de fet soc una dona que mai es maquilla, no es tapa la cara amb una capa de pintura, (dona?? adolescent millor dit..)
No totes les dones som materialistes i superficials com les que pinten en el mon Guillette.
Collons, depilar-me em depile.. pero no per els canons de bellesa impossats.

En fi... un mon millor seria possible sense una societat patriarcal, masclista i amb anuncis fets per a dones que volen ser sotmeses ;)
Un beset!

miquelet ha dit...

PRINCESA REVOLUCIONÀRIA: No hi ha dona més atractiva que la que sent tanta confiança amb el seu cos que no necessita cobrir-lo amb potingues o alterar-lo amb pròtesis i coses estranyes.
Tens raó: els cànons de bellesa són imposats. Al model de dona bonica que veien els meus pares, ara dirien que li sobren 10 kilos. Decideixen fins i tot per quin tipus de dona tenim que sentir-nos atrets.
En realitat, això que ha de atraure d'una persona, no es pot modificar amb cirurgia ni pintura, sinò amb intel·ligència.

A passar bon cap de setmana. Besets.