dimarts, 18 de novembre del 2008

Un sorteig on no toca la grossa, sinó les grosses

Abans de res he de disculpar-me per haver fet aquest acudit tan dolent, però és que m'ho han posat molt fàcil. Una discoteca de València ha organitzat per al proper dia 5 de desembre una festa en la qual se sortejarà una operació d'augment de pits sota el lema d'"homenatge a la dona". Podriem dir, entre altres coses, que és sexista, que banalitza les dones, que les tracta com a objectes, que insulta la seua intel·ligència, etc. Però també és cert que aquest dia les dones van a tindre el poder de decidir si és així com volen que se les tracte. Si totes les dones Justificació completatingueren dins d'elles un mínim d'orgull, de dignitat i d'autoconfiança, el 5 de desembre aquesta discoteca hauria de ser una festa a la que només acudiren homes (en el cas de que molts d'ells no se solidaritzaren amb la dignitat de la raça humana).
La discoteca és lliure de convocar la festa que li vinga en gana, però són els possibles clients els qui han de donar la cara per la dignitat de les dones. Per la dignitat humana.
El dia 5 tindrem la resposta. Veurem quantes dones acudeixen per veure si tenen sort i d'ara en endavant són tractades com un objecte encara més voluptuós. Tristes aspiracions.

P.D. Sent molt que d'ara en endavant no puga publicar amb tanta freqüència en aquest blog, i encara sent més no poder realitzar un major seguiment dels blogs amics. El meu temps dedicat al "bloggeix" s'ha reduït dràsticament. De tota manera us garanteix llegir tots els vostres comentaris i deixar comentaris als blogs que deixen la seua petjada aquí. Amb això no vull dir que amenace amb un "si no comenteu no us comente", però he de seleccionar el temps d'alguna manera, i si algun dia tinc temps per a llegir-vos a totes i a tots, de bon grat ho faré.

Salut.

8 comentaris:

Roger M. Puig ha dit...

És cert que l'acudit és dolent, però també és cert que t'ho han posat "a huevo".

La veritat és que és una festa lamentable, però tinc la sensació que més lamentable serà veure la discoteca plena...

Francesc ha dit...

He vist això mateix a la tele. Trist que les dones es vegen impulsades a operar-se per culpa d'una societat masclista que valora les dones com un objecte i no com una persona. Això del sorteig és només l'anècdota.

Wostin ha dit...

Em sona d'haver llegit una notícia similar referent a una discoteca a Cuba o a algun país sud americà... no recordo ben bé a on.

Segurament la discoteca s'omplirà amb normalitat, amb dones que necessiten aquesta imatge per sentir-se importants, i amb "mascles" que volen dones així per sentir-se importants... és un peix que es mossega la cua. Clar que tampoc és plan de criminalitzar aquestes operacions estètiques... el greu d'aquest cas és utilitzar-ho com a reclam publicitari.

Salut ;)

P.D. Tens un bloc molt interessant. Esperem que puguis mantenir l'activitat i així poder continuar gaudint dels teus posts... sempre és un plaer passar-se per aquí. Ànims i endavant amb aquest nou moment ;)

pp@dsuar ha dit...

Parles de la dignitat humana. És cert, hi ha que lluitar per ella. Encara que sembla un contrasentit que els propis humans tingam que lluitar per la dignitat contra... els humans. Per desgràcia, la imbecibilitat humana ocupa un lloc preponderant a la nostra societat. I domina, en molts sentits.

Sort en les teves activitats i, si és possible, no deixes d'assomar-te, de tant en tant pel blog.

Salut.

Noctas ha dit...

No és només aquesta discoteca i el seu macabre premi. Es tota aquesta societat obsessionada per les aparences i per l'exuberància d'un bon físic. El gimnàs està ple de dones obsessionades en reduir el seu cul. Vaig veure ahir la notícia i jo no prohibira pas que la discoteca faci aquest festival, però seria encoratjador que les dones no hi anessin. Que la disco quedés buida. Llastimosament no serà així i un munt de dones participaran de l'espectacle..saludus

laz ha dit...

La igualtat en aquest cas significa responsabilitat, responsabilitat sobre els propis actes... elles seran les culpables (les concursants) que se'ls tracti com pits amb cara.

En tot cas, com esta de moda tot el tema de la paritat. Podrien fer en aquesta discoteca altre concurs, que el premi fora un allargament de penis...
Jo m'apunto (d'això mai es té suficient) jejejejejeje


Salutacions en augment, sense consideracions paritàries.

L'home del sac ha dit...

N'estic segur que estarà plena...

Carmeta ha dit...

Totalment d'acord!!! és absurd i gens saludable regalar eixe tipus de coses i que les dones damunt, com van eixir algunes, ho aplaudisquen.

Finalment, Sanitat ho ha prohibit, encara com...