divendres, 25 de setembre del 2009

Els suports del Govern valencià

Mentre a l'Estat espanyol la taxa d'atur ja arriba al 18,5 %, el Partit Popular reclama als quatre vents que el Govern central faça alguna cosa. I per a donar exemple, al País Valencià, el Consell, controlat pel PP ha decidit passar a l'acció: donar suport amb 80.000 € per a que les empreses del calcer se'n vagen a fabricar els seus productes al Marroc i a Tunísia.
D'aquesta manera, els empresaris podran reduir despeses acomiadant els treballadors de les nostres comarques, estalviant-se uns sous que poden arribar a ser tres o quatre vegades majors que al Marroc o a Tunísia. Amb aquest estalvi, els empresaris podran seguir comprant-se vehicles de luxe, xalets o vaixells i creant llocs de treball en el sector dels productes d'alta gama.
I què passa amb els centenars de llocs de treball perduts al País Valencià amb el suport de diners vinguts dels nostres impostos? Què més els dóna. Des de les altures la gent de classe baixa es veu molt, molt petita. I amb tres Chivas Gran Reserva dins del cos, els obrers ni es veuen.

3 comentaris:

L'home del sac ha dit...

Ostres, això fan?
Què fort!
Clar que t'ho pots esperar tot d'aquesta gent.

Noctas ha dit...

D'aquests et pots esperar fins i tot que prohibeixin pescar al port perquè fa de mal veure!., en fi que només veurue'ls ja et venen ganes de vomitar. No m'estranya en absolut que facin això amb els treballadors! salud

miquelet ha dit...

L'HOME DEL SAC: Molt fort, sí senyor. Però el més fort és que la gent del carrer no s'entera d'aquestes coses.

NOCTAS: Ho fan per afavorir els seus, que ara podran estalviar-se un bon grapat de diners.

Gràcies pels vostres comentaris.